Вторник, Юли 23, 2024

Бизнес справочник

Информация за www.pasarel.eu

Сайтът www.pasarel.eu е частна собственост. По всички въпроси, свързани с функционирането на сайта можете да се обръщате към екипа на посочения електронен адрес:

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Представяне на www.pasarel.eu

www.pasarel.eu е официален сайт на село Долни Пасарел. Информационен, туристически и бизнес справочник за района на Пасарел. В лесно достъпното и синтезирано меню ще намерите необходимата ви информация както за администрацията на местното управление, така и за традициите на местното население, забележителностите в района заедно с туристическите и веломаршрути, изисканите ресторанти и уютните хотелски комплекси, местата за развлечение в свободното време през уикенда и всичко това гарнирано с много и уникален снимков материал и видео.

www.pasarel.eu е разработен, за да улесни потребителите в търсенето и избора нa конкретна информация, която е организирана в категории, и е лесно достъпна чрез навигационното меню. Най–популярната информация се сортира на по-предни позиции за по-лесна достъпност.

Аудитория на www.pasarel.eu

Посетителите на www.pasarel.eu използват сайта с главната цел – да намерят добро място за своята почивка и развлечение, както и повече информация за историята, културата и обичаите на населеното място. Аудиторията е главно от хора на възраст между 18 и 60 години, с образование над средното и работа, даваща им възможност за достъп до Интернет. Най-активните посещения се регистрират от София, но има интерес и от жители на други населени места, както и от чужбина.

Search