Вторник, Май 18, 2021

Състезание БЯГАНЕ В ПРЕСЕЧЕНА МЕСТНОСТ

Оценете тази статия
(3 гласа)

 

Скъпи приятели на спорта,

на територията на село Пасарел ще се проведе състезание от серии бягания в пресечена местност.

Кметство Пасарел приветства организаторите за начинанието и пожелава успех на всички, които ще се включат в надпреварата.

За повече информация посетете сайта:

 

http://trailseries.bg/pasarel-run/

 

Pasarel Run

 

Pasarel Run е деветото състезание от сериите бягания в пресечена местност RunBG Trail Series. Този етап ще се проведе в Пасарел, който се намира на 22км от София в посока гр. Самоков, по поречието на река Искър и на югозападния склон на Лозенска планина.

Pasarel logoДата: 16.06.2013г.

Старт: 10:00 часа

Дистанции: 6.6 км и 11.5 км (трасетата са  различни)

Настилка: черни пътища и пътеки

Денивелация: 6.6км (216м + и 216м -); 11.5 км (- 413м + и 412м – )

Pasarel Run - след Бухово Рън и Стара планина се завръщаме в Лозенска планина, където бяхме и за Коледното издание. Отново сме в Пасарел, този път за лятно издание. Сега обаче лятото чука на вратата и всичко е зелено, а гледките още по неповторими. Времето е ще е прекрасно и все повече бягащи идват заедно с децата и семейството, те могат да играят федербал и волейбол докато вие бягате, а защо не да вземете китарата и барбекюто и да си направите един страхотен спортен полуден с елементи на пикник и забавление на ново място.

Такса: 10 лв – (регистрация в деня на старта 15 лв/ записвайки се по-рано ни улеснявате значително в подготовката на състезанието)

 

Награди:  Наградите по традиция ==========

Доброволци: Ако не можете да бягате, ако сте контузени или просто имате желание да се включите в организацията под някаква форма, пишете ни на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или влезте на доброволчество и вижте как може да се включите.

Как да стигнем до старта?       http://trailseries.bg/pasarel-run/

 

 

Search