Четвъртък, Юни 20, 2024

182 ЦДГ "Пчелица"

Оценете тази статия
(7 гласа)

 Детска градина №182 в с. Долни Пасарел е открита официално на 16.04.1983 г. През 1998 г. към абревиатурата й се добавя името „Пчелица".

Разположена е на едно необикновено място, обградено с красива природа, чист въздух и селски уют. Сградата е санирана през 2015 г. при всички изисквания за енергоефективност. Разполага с просторна база, музикален и спортен салон. Има басейн, който не работи поради необходимост от ремонтни дейности и голям двор с две обособени детски площадки.

Като институция, в която се отглеждат и възпитават деца, в две смесени групи за възрастта от 2 до 7 години, ЦДГ №182 „Пчелица" се стреми да бъде актуална и атрактивна за тях. Това е едно сигурно, достойно, творческо, изпълнено с грижи и любов място, в което всяко дете изявява себе си. Персоналът е сърдечен и отговорен. Акцентът за работа е поставен върху екологичното възпитание и идеята за устойчиво развитие.

Организират се много тържества и театрални представления, предлагат се допълнителни образователни дейности – народни танци и английски език. Изключително силно се приветства активното участието на родителите и родителските активи.

Записването в детското заведение става само по електронен път чрез ИСОДЗ (kg.sofia.bg).

В ЦДГ №182 „Пчелица" то ще се чувства обичано и ще расте щастливо!

Галерия със снимки

Search